Skip to main content

SEO

SEO-copywriting

SEO-copywriting is een belangrijk aspect van het optimaliseren van websites voor zoekmachines. SEO betekent letterlijk: Search engine optimization. Wanneer u SEO uitbesteedt aan een SEO copywriter of SEO professional, kunt u een hogere positie behalen in de organische zoekresultaten van zoekmachines als Google en Bing. Een top ranking in de zoekresultaten van Google wordt door meerdere factoren bepaald, maar SEO copywriting is een niet onbelangrijk aspect van online marketing. SEO copywriting is een bekende service onder online marketing professionals. Omdat bewezen is dat het werkt.

Betere ranking door SEO copywriting

Zoekmachines als Google en Bing zijn voor de meeste mensen de poort naar het internet. Er worden vaker zoekwoorden ingetypt dan dat de specifieke URL in de adresbalk wordt ingevoerd. Goede content schrijven voor de zoekmachines om uw online vindbaarheid te verbeteren is dus belangrijk. Onze SEO copywriters schrijven dan ook wat voor úw bedrijf belangrijk is, namelijk de bezoeker. Wij (her)schrijven uw content zodanig dat de zoekmachines deze makkelijk kunnen traceren. Wij zorgen er met voor u relevante zoekwoorden voor, dat uw website hoger gaat scoren in Google. Het proces van een hogere ranking door copywriting is echter pas het begin. Er zijn meerdere stappen die doorlopen moeten worden voor iemand zijn online zoektocht daadwerkelijk omzet in een aankoop of een contactaanvraag. LinQxx Online Marketing begeleidt u tijdens het hele proces.
SEO copywriting is bij uitstek het middel om hoger te scoren in Google en dus meer bezoekers naar uw website te trekken!

SEO copywriting promoot uw business

Bij LinQxx zorgen we niet alleen voor uw SEO copywriting, maar ons hele team draagt bij aan het promoten van uw business. Professioneel webdesign, creatieve en inventieve SEO copywriting, zeer ervaren programmeurs en Google gecertificeerde online marketeers. Wij mogen dus gerust zeggen dat we bij LinQxx expert zijn in zoekmachine optimalisatie. U vindt bij ons alles onder één dak voor uw business; een garantie op meer bereik, meer bezoekers, dus meer online activiteit en sales.

Welke diensten biedt LinQxx SEO copywriting bureau?

Ons SEO copywriting bureau heeft voor u een scala aan diensten in petto. Wij schrijven méér dan alleen content voor uw website. Nieuwsbrieven, mailings, vlogs, wekelijkse facebook- of LinkedIn-berichten; You Name It en zij gaan voor u aan de slag. Onze SEO copywriters werken samen met onze online marketeers en webdesigners aan een unieke website die volledig aansluit bij uw zakelijke en persoonlijke wensen.

SEO geoptimaliseerde, responsive website

Niets is zo hinderlijk als een website die niet geschikt is voor zowel mobiel als desktop. Een bezoeker zal al gauw afhaken en een onprofessionele website geeft een signaal af ten aanzien van uw imago. Bij LinQxx combineren we SEO copywriting met uitstekend en responsive webdesign. Wij zorgen ervoor dat uw website zowel voor wat betreft de geschreven content als qua design en techniek achter de schermen optimaal geschikt is voor alle devices.

Content writing voor zoekmachines

De gebruikers zoeken iets. Informatie, een product, een dienst, contactgegevens. Relevante content dus. Hoe beter uw website bezoekers voorziet in hun behoefte, hoe beter uw ranking wordt in de zoekmachines.
Onze SEO copywriter zet samen met onze andere specialisten een doordachte campagne op, zodat uw website hoger scoort in Google. SEO copywriting start met het schrijven van goede content in foutloos Nederlands (of elke andere door u gewenste taal). Wij schrijven aan de hand van zoekwoorden die specifiek voor uw business relevant zijn.

Technische SEO

SEO is eigenlijk alles wat ervoor zorgt dat uw website zo hoog mogelijk zichtbaar wordt in de organische zoekresultaten van zoekmachines als Google en Bing. Het aantal ranking factoren is aanzienlijk, maar de drie belangrijkste zijn behalve goede content, techniek en autoriteit.

Techniek

Uw website moet technisch perfect in orde zijn voor wat betreft de structuur, headers, gebruiksvriendelijke URL’s, snelle laadtijd, SSL-certificaat en sitemaps. Wij leggen ook technisch de perfecte basis voor een goed vindbare website.

Autoriteit

De SEO autoriteit van uw website laat zien hoe belangrijk en betrouwbaar uw website is in de ogen van Google. Hoe hoger die autoriteit, hoe hoger uw website scoort in de zoekresultaten. Het onderdeel autoriteit is dus een niet te onderschatten onderdeel. Google berekent dit op drie gebieden: de autoriteit van uw domeinnaam (bijvoorbeeld LinQxx.nl), de autoriteit van uw pagina’s (bijvoorbeeld https://linqxx.nl/SEO) en de link autoriteit. Dit zijn interne links en backlinks: links vanaf andere websites naar uw website. Hoeveel autoriteit deze drie aspecten hebben, is iets wat alleen Google weet, maar er zijn bepaalde tools waarmee we de autoriteit van uw website prima kunnen inschatten.

Copywriting & conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie zijn alle activiteiten die eraan bijdragen dat bezoekers van uw website een bepaalde actie uitvoeren. Dat kan zijn een product aanschaffen, een offerte aanvragen of contact met u opnemen. Stel dat 2.000 mensen elke maand uw website bezoeken en daarvan vragen 20 mensen een offerte aan, dan praten we over een conversie ratio van 1%. Bij conversie optimalisatie willen we die 1% verhogen, bijvoorbeeld door aanpassingen in teksten, design of techniek.
Bij LinQxx weten we als geen ander wat er naast SEO copywriting nodig is om bezoekers van uw website enthousiast te maken met als resultaat een verbeterde conversie ratio van uw website.

Hoe werken wij?

Bij LinQxx werken we volgens een vast stappenplan. Op die manier zijn we 100% zeker dat de vooraf bepaalde doelstellingen worden gehaald. We leggen hier in vijf heldere stappen uit hoe wij uw online marketing campagne tot een succes gaan maken.

Stap 1

Onderzoek & Analyse

Stap 2

Plan van aanpak & Strategie

Stap 3

Implementatie

Stap 4

Monitoring & Optimalisatie

Stap 5

Resultaten & Rapportage

Wat kan LinQxx voor u betekenen in Online Marketing?

  • Hogere positie in Google
  • Hogere conversie op uw website
  • De weg naar betere Branding
U kunt LinQxx online marketing inschakelen voor een breed pakket aan diensten. Hiernaast staan al onze diensten en online marketing technieken uitgelegd. Als u kiest voor LinQxx Online Marketing, denken wij méér aan alleen SEO. Wij kijken naar alle aspecten die van invloed zijn op het behalen van resultaten met uw website. Daar vallen ook onder SEA (AdWords en andere advertentieservies), conversie en conversie optimalisatie, Google Analytics en webdesign. Ook Linkbuilding is een essentieel onderdeel van zoekmachine optimalisatie en ook daarvoor kunt u uiteraard bij ons terecht. Lees de bijbehorende uitleg en bepaal zelf welke services voor uw business het meest geschikt zijn.