Skip to main content

SEO Scan

Website scan in enkele minuten

Weten hoe uw website ervoor staat? Check uw website met de SEO-scan!
Bekijk aan de hand van onze gratis SEO-scan waar de pijnpunten liggen bij uw huidige website. LinQxx heeft een gratis online tool ontwikkeld waarmee u eenvoudig kunt checken hoe Google uw website beoordeelt. Uw website wordt grondig geanalyseerd op content, autoriteit en techniek. Dit wordt uw eerste stap op weg naar een website die geoptimaliseerd is voor zoekmachines als Google en Bing.
Er zijn twee audits;
  • Gratis SEO scan
  • Premium SEO scan
SEO Scan aanvragen

Wat doet de SEO-scan?

Zowel de gratis versie van de SEO scan als de premium versie beoordelen uw website volgens de drie voornaamste punten volgens de richtlijnen van Google. Onze online tool geeft u een analyse op basis van on-page (content), off-page (autoriteit) en techniek. De gratis SEO scan checkt uw website op deze hoofdpunten, maar de premium scan legt alle tekortkomingen bloot met een analyse die vele malen verder gaat.

Check: Content

De SEO-scan beoordeelt uw website als eerste op relevante content; een van de drie onderdelen die voor Google essentieel zijn. Denk hierbij aan zoekwoorden, zoekwoorddichtheid en het gebruik van dubbele of originele content. Onze premium check rapporteert ook over een aantal andere factoren. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van headings (heeft iedere pagina een h1, h2), alt-attributen, (SEO) titles, meta descriptions en meer. Ook analyseren we daarbij potentieel nieuwe zoekwoorden.

Check: Autoriteit

Naast het analyseren van de content, scannen we uw website op autoriteit. Autoriteit wordt bepaald aan de hand van het aantal en de kwaliteit van inkomende links. U krijgt uitgebreide informatie over de score in de SEO scan van zowel uw home pagina als het totale domein, gebaseerd op de statistieken van drie essentiële tools. Ook kijkt de SEO-checker naar het totale aantal links, domeinen, IP-adressen en subnetten, evenals het soort links en de anchorteksten die daarbij horen.

Check: Techniek

Onze SEO scan neemt ook de techniek van uw huidige website onder de loep. Die is namelijk essentieel voor de wijze waarop zoekmachines zoals Google uw website indexeren. Dat zal ook het gedrag van uw bezoekers positief beïnvloeden. Onze Quick scan kijkt niet alleen naar de snelheid van uw website, maar ook naar diverse indexeringsstatistieken, codes en scripts. De analyse van de websitesnelheid en de algehele performance vindt plaats op basis van cruciale tools. Aan de hand hiervan verschijnt een rapport met aanbevelingen voor verbeteringen. Denk bijv. aan Google Pagespeed (Lighthouse), Pingdom en GTMetrix. Ook crawlability, indexability en het juiste gebruik van codes worden meegewogen. Op die manier komen coderingsfouten als W3C errors en het gebruik van Inline Css aan het licht, naast een uitgebreide controle op breadcrumbs, sitemaps en het robots.txt-bestand.

Gratis SEO check van elke pagina

Met onze SEO tool is het niet alleen mogelijk om uw home pagina gratis te laten checken, maar wij kunnen de scan toepassen op iedere pagina van uw website. Op die manier kunt u achterhalen waarom die ene pagina maar niet scoort in Google. U signaleert trends, waarna wij specifieke verbeteringen kunnen aanbrengen. Zo zal niet slechts één pagina een aanzienlijke lading traffic genereren per maand, maar uw complete website.

Advies na SEO check

Wij scannen uw website op drie essentiële SEO onderdelen, content, autoriteit en techniek. Het voert te ver om alle terminologie die daarbij komt kijken, hier uit te leggen. Na de website check nemen wij contact met u op om u over alle ins en outs te informeren. Wij geven u een vrijblijvend advies en u kunt alles vragen wat u weten wilt. Geen reden dus om uw website niet gratis te laten scannen en de SEO check uit te laten voeren. Meten is weten!

Vraag direct de gratis SEO scan aan voor uw website

Wacht niet langer en laat uw website analysen via onze SEO checker met een gratis of een premium SEO-scan of voer zelf een SEO audit uit. Uw website wordt geanalyseerd op basis van content, autoriteit en techniek en u ontvangt een uitgebreide rapportage. Type de URL van uw website in en ontdek via onze online SEO scan welke verbeterpunten er volgens Google voor uw website te behalen zijn!

Toch liever een premium SEO scan?

Neem contact op met de klantenservice. Wij kunnen vervolgens voor u een scan op maat samenstellen.