Skip to main content

COUNT-IT Software die aansluit op je administratie

LinQxx werkt samen met Count-IT, evenals LinQxx gevestigd op Bizpoint in Roermond. Count-IT biedt ondernemingen een compleet business managementsysteem. Eén systeem voor kassa, voorraadbeheer, ordermanagement, rapporten, klanten portal, CRM en méér. De beste winkel(keten)s, horeca en groothandel gebruiken Count-IT, want met Count-IT zet je de koers in naar meer winst! Count-IT helpt bij het managen van één of meerdere winkellocaties. Het Point of Sale is méér dan een kassasysteem, is geschikt voor retail ondernemingen en strekt van voorraadbeheer tot real time data-analyse, CRM en personeelsmanagement. En dat alles veilig in de Cloud. Count-IT levert ook systeemhardware.

Samenwerkend Partner

Hét systeem voor jouw retail onderneming

LinQxx-partner Count-IT heeft een gebruiksvriendelijk kassasysteem; medewerkers kunnen er snel mee overweg. Kortingen toevoegen, producten retourneren, retourpinnen en meerdere betaalmethodes voor één transactie zijn geen probleem. Betalen kan contant, met bank- of creditkaart of waardebonnen. Eén actie rondt de verkoop af, opent de kassalade en print de kassabon. Snel afrekenen maakt je klanten blij!

Dashboard en bestellen

Count-IT biedt een uitgebreid dashboard waarmee je in één oogopslag overzicht hebt op je onderneming. Je richt het in naar jouw behoeften door de functionaliteiten aan te vinken die voor jouw bedrijf belangrijk zijn. Count-IT neemt besteltaken uit handen met een besteladvies met criteria wanneer je een product wilt bestellen, zoals op een vaste datum of wanneer de voorraad beneden een minimum aantal daalt.
Met Count-IT hou je dus meer tijd over voor het runnen van je onderneming!

Count-IT werkt altijd en op alles: online én offline

Geen probleem als je internetverbinding wegvalt; de verkoop gaat gewoon door. Zodra de internetverbinding hersteld is, worden de verkopen alsnog in de Cloud opgeslagen. En omdat jouw data zich in de Cloud bevindt, zorgt Count-IT voor veiligheid en back-ups. Ook werkt Count-IT op veel verschillende apparaten, zowel op Mac en iOS devices, PC’s, Android en met heel veel POS randapparatuur. Het ondersteunt talloze printers, barcode scanners, pinautomaten, kassalades en op bestaande apparatuur. Het enige wat je nodig hebt is een browser.

Cloud Based

Log in en werk waar je maar wilt. Je verkopen, producten en rapportages zijn altijd binnen handbereik. Op elk moment veilig en up to date. Een internetverbinding en een browser is alles wat je nodig hebt.

Interesse?

Functionaliteiten voor retail kassasystemen

Het kassasysteem biedt uiteenlopende functies die ingezet kunnen worden voor je onderneming. De functies kunnen gepersonaliseerd worden zodat ze precies aansluiten bij dat wat jij nodig hebt voor jouw onderneming. Count-IT kan gekoppeld worden aan externe services, voor het overnemen van cijfers voor de boekhouding.
 • Kassa
 • Voorraadbeheer
 • Ordermanagement
 • Klantenportal
 • Facturatie
 • CRM
 • Productbeheer
 • Rapportages
 • Maatwerk

Hardware voor retail

Start je een nieuwe retail onderneming en ben je nog op zoek naar apparatuur? Count-IT levert volledig vooraf geïnstalleerde randapparatuur tegen een scherpe prijs. Met deze plug-and-play levering heb je in één keer het volledige pakket in huis.
Bestaande POS-apparatuur (her)gebruiken? Wij testen of deze compatible is met Count-IT.
 • Kassasystemen
 • Barcodescanners
 • Printerterminals
 • Kassalades
 • Bonprinters
 • Winkelschermen
 • Weegschalen

Vragen? Bel +31 (0)475 – 74 54 87

Maatwerk voor het complete pakket…

Met LinQxx en partner Count-IT hoef je als ondernemer in de retail, horeca of groothandel niet verder te zoeken. Je vindt alles letterlijk onder één dak. Van de bouw van je website of webshop, hosting, tekstschrijven, online marketing via Google of social media tot de complete business managementsystemen en de hardware van Count-IT. Samen bieden wij het maatwerk wat jij zoekt voor je onderneming.
LinQxx is een ervaren website- en webshopbouwer en Count-IT helpt je met de specifieke afstemming van de webshop op je klanten en gekoppelde webshoplinks voor bijvoorbeeld verkopen via andere websites of social mediakanalen. mediakanalen.
Managementsystemen, soft- en hardware die volledig up to date en op elkaar afgestemd zijn, zorgen voor efficiency en tijdsbesparing. Zodat er meer tijd over blijft voor datgene waar jij goed in bent: ondernemen. Met behulp van onze kennis, diensten en oplossingen, bepaal jij het succes van jouw onderneming!