Skip to main content

Factuur

Wij begrijpen dat u af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. Indien u een vraag heeft over een van de diensten op uw abonnementsfactuur kunnen wij dat uiteraard toelichten.

Mogelijk vind u de betekenis in de onderstaande lijst. Mocht dit niet het geval zijn, of u ziet iets geheel anders dan dat u normaal gesproken op uw factuur zou verwachten, kunt u uiteraard met ons contact opnemen.

+31 (0)475 – 74 54 87 (Keuze 2)

LinQxx Website: Eenmalige set-up fee
Dit betreft de kosten van het maken van uw website. Deze kosten worden normaal gezien 1x gefactureerd maar wanneer u overeen bent gekomen om deze investering te spreiden door een maandelijkse betaling ziet u een (M) staan. Eenmalige kosten worden niet verlengd.

LinQxx Website: Eenmalige extra pagina
Dit betreft de kosten van het maken van een nieuwe extra pagina op uw website. Deze kosten worden normaal gezien 1x gefactureerd maar wanneer u overeen bent gekomen om deze investering te spreiden door een maandelijkse betaling ziet u een (M) staan. Eenmalige kosten worden niet verlengd.

LinQxx Website: SSL Certificaat
Dit betreft de kosten van het SSL certificaat van de hosting. Hierdoor voldoet uw website aan de veiligheidsvoorschriften. Deze kosten worden normaal gezien jaarlijks gefactureerd maar wanneer u overeen bent gekomen om deze investering te spreiden door een maandelijkse betaling ziet u een (M) staan.

LinQxx Website: Onderhoud en hosting
Dit betreft de kosten van het onderhoud, de hosting, uw domeinnaam en de mogelijkheid tot een onbeperkt aantal aanpassingen op de door LinQxx gemaakte pagina’s. Deze kosten worden normaal gezien jaarlijks gefactureerd maar wanneer u overeen bent gekomen om deze investering te spreiden door een maandelijkse betaling ziet u een (M) staan.

LinQxx Website: SEO Booster
Dit betreft de kosten van een of meerdere software elementen die invloed hebben op uw vindbaarheid. Deze kosten worden normaal gezien jaarlijks gefactureerd maar wanneer u overeen bent gekomen om deze investering te spreiden door een maandelijkse betaling ziet u een (M) staan.

LinQxx Website: Google Structured Data
Dit betreft de kosten van een of meerdere software elementen die invloed hebben op uw vindbaarheid. Deze kosten worden normaal gezien jaarlijks gefactureerd maar wanneer u overeen bent gekomen om deze investering te spreiden door een maandelijkse betaling ziet u een (M) staan.

Spookfactuur?

Indien u twijfelt over de echtheid van de ontvangen factuur kunt u het beste contact met ons opnemen. Controleer altijd of uw klantnummer en ons bankrekeningnummer op de factuur staat. Zo kunt u snel een spookfactuur uitsluiten.

LinQxx

Post- en bezoekadres
Produktieweg 1
6045JC ROERMOND
Openingstijden
Maandag ~ Vrijdag
09:00 uur tot 17:00 uur
Contact
Telefoon: +31 (0) 475 – 74 54 87
WhatsApp: +31 (0) 6 – 2678 3000
E-mail
Algemeen: info@linqxx.nl
Administratie: administratie@linqxx.nl
Klantenservice: klantenservice@linqxx.nl
Overige
KVK: 75610612
BTW: NL001391068-B57
Bank: NL78 ABNA 086 038 4500