• Home
  • Nieuws
  • Philips Sound lanceert nieuwe sportmodellen in eerste helft 2021

Philips Sound lanceert nieuwe sportmodellen in eerste helft 2021

Philips Sound lanceert in de eerste helft van het jaar vier nieuwe draadloze sportmodellen.

De sportproducten van Philips Sound zijn volgens de fabrikant passend bij iedere actieve levensstijl, van beginners tot serieuze atleten.

Elk model in de serie is waterdicht of stof- en zweetbestendig voor extra bescherming en een lange levensduur.

Een reeks innovatieve functies omvat hartslagmeting, Bone Conduction-technologie en UV-reiniging. De serie is tevens ontworpen om gebruikers te beschermen door middel van geïntegreerde LED-lampjes (A6606), reflecterende strips en gemakkelijke touch-bediening, waardoor de producten zich goed lenen voor trainingen in het donker.

De draadloze A7306 in-ears bieden de keuze uit drie verschillende wing tips en drie afneembare oorhaken. Sportliefhebbers kunnen hun prestaties volgen via de ingebouwde hartslagmeter, die compatibel is met de meeste populaire fitness-apps van dit moment.

In tegenstelling tot traditionele ‘driver’-gebaseerde hoofdtelefoons maakt het nieuwe A6606-model gebruik van de Bone Conduction-technologie. Hierbij worden geluidstrillingen naar het oor overgebracht via de jukbeenderen, zodat gebruikers kunnen genieten van kwalitatieve audioprestaties terwijl hun oren vrij blijven om achtergrondgeluiden te horen.

De A6606 heeft een versterkte doch superlichte titaniumstructuur die perfect onder een fietshelm past. Als extra veiligheidskenmerk is de koptelefoon voorzien van goed zichtbaar LED-licht dat bediend kan worden via de Philips Headphones-app.

De draadloze Philips A4216 on-ear koptelefoon is bedoeld voor ruige outdoor-activiteiten. Met ‘cups’ op het oor zorgt het model voor een goede passieve ruisonderdrukking. Tegelijkertijd bieden de grote 40mm-driversgedetailleerde geluidsprestaties met een diepe bas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© | Alle rechten voorbehouden.
Powered by LinQxx.