Adverteren op Facebook

Facebook

Adverteren op Facebook roept wellicht bij veel ondernemers weerstand op. Waarom zou u geld besteden aan een bedrijf dat al miljarden aan ons verdiend heeft? Denkt u ook dat adverteren op Facebook een bodemloze put is waar u geen enkel profijt van heeft? Dan wil ik u toch even vragen om verder te lezen. Want wat is nu eigenlijk de essentie van adverteren?
U bedenkt wat de inhoud, vorm en functie van uw advertentie moet zijn, de doelgroep en hoe u die het beste kunt bereiken. Wilt u naamsbekendheid, een product promoten of wilt u mensen bewegen tot een bepaalde actie? Het is zaak dat die personen exact op het goede moment dátgene te zien krijgen waar ze gevoelig voor zijn. Het ultieme scenario dus. En daar komt Facebook om de hoek kijken. Facebook maak namelijk gebruik van alle demografische (leeftijdsopbouw, geslacht, opleiding etc.) en geografische (locatie) informatie van zijn gebruikers. En dat is nou net wat u nodig heeft! De mogelijkheden om doelgroepen te bepalen op Facebook zijn eindeloos. Facebook is ook nog eens het krachtigste medium door zijn bereik van inmiddels bijna 11 miljoen gebruikers (februari 2019).
LinQxx kan u helpen uw bedrijf, product of evenement op Facebook te promoten. Daarvoor hebben we twee eenvoudige oplossingen.

Campagne

Wilt u een product, evenement of dienst tijdelijk promoten? LinQxx is u graag van dienst bij het opzetten van een Facebook campagne. Al met een klein budget genereert u de juiste aandacht op het goede moment bij de door u geselecteerde doelgroep. Bedenk maar eens wat u zelf doet als u een minuutje over hebt? Even door Facebook scrollen! U kunt bovendien zelf op de voet volgen hoe uw advertentie het doet. Ook dat is een uniek aspect van Facebook. Een goede Facebook campagne levert u dan ook gegarandeerd rendement op. En nog even dit: de kosten van een advertentie in een krant, tijdschrift of bushokje zijn véle malen hoger dan een Facebook campagne.
Facebook Berichtenservice - Campagne

Hoe kunt u ons bereiken?

 • Algemeen
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  +31 (0)475 - 74 54 87
 • Klantenservice
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  +31 (0)475 - 74 54 87 (optie 1)
 • Administratie
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  +31 (0)475 - 74 54 87 (optie 2)
Post- en Bezoekadres: Produktieweg 1, 6045JC, Roermond
Openingstijden: Maandag - Vrijdag 09.00 uur tot en met 17.00 uur

Overige

Alle rechten voorbehouden © 2016 - 2021, LinQxx.