Gratis reviewsysteem voor bedrijven

Steeds meer bedrijven die online actief zijn, laten klanten reacties en ervaringen geven over hun producten of diensten. 8 van de 10 consumenten leest die online ervaringen, voordat zij tot een aankoop overgaan of bijvoorbeeld reserveren bij een restaurant. Driekwart van hen baseert zijn keuze op online beoordelingen en hecht daar veel waarde aan. Wij adviseren u dan ook om een reviewsysteem in te zetten als extra marketingtool.
Qpinion is een klantbeoordelingssysteem waar ondernemers gratis gebruik van kunnen maken. Het reviewsysteem is een nieuwe service van het LinQxx.

Waarom klantbeoordelingen?

Klanten willen niets liever dat een bedrijf naar hen luistert en reageert op vragen en klachten. Op die manier kunnen zij hun stem laten horen. Mensen hechten waarde aan de ervaringen van andere klanten en gaan actief naar op zoek. Voor een bedrijf is dat een kans op een waardevol contact met de klant. Een positieve beoordeling of feedback is mooi meegenomen en tegelijkertijd de beste én goedkoopste reclame. Uw bedrijf maakt een betrouwbare indruk waardoor u meer klanten aantrekt en uw omzet kunt verhogen. Zelfs een wat minder positieve beoordeling kan goed zijn voor de betrouwbaarheid, mits het bedrijf snel en adequaat reageert op de klacht. Voor uw bedrijf een unieke kans om de interactie met uw klanten te verbeteren en te werken aan uw online reputatie.

Waarom klantbeoordelingen?

We kennen productreviews en klantreviews. Productreviews gaan over een bepaald product en zijn van belang voor consumenten die overwegen het product aan te schaffen. Zij gaan actief op zoek naar online beoordelingen over dat product. Met klantreviews maakt u het vertrouwen in een bedrijf of webshop voor iedereen zichtbaar. Wanneer iemand de keuze voor het product eenmaal gemaakt heeft, wil hij dat uiteraard bij voorkeur doen bij een betrouwbaar bedrijf. Qpinion zorgt ervoor dat de ervaringen die klanten met uw bedrijf hebben, online in één oogopslag zichtbaar zijn.

Sterren stralen in Google

In Google wordt de tevredenheidsscore met steren weergegeven. En dat is positief voor de betrouwbaarheid van uw bedrijf. Een bijkomend voordeel is dat Google een website met klantbeoordelingen ook nog eens met een hogere plaats beloont in de zoekresultaten. Wanneer mensen zoeken naar ervaringen met een van uw producten of diensten, verhoogt dit de vindbaarheid van uw website.
Google wil namelijk maar één ding en dat is een website met relevante en recente inhoud. De klanttevredenheidsscore is zichtbaar in uw eigen dashboard en zal ook in online advertenties te zien zijn waardoor ook uw advertentiecampagne meer aandacht trekt. Meer bezoekers op uw website betekent maar één ding: uw omzet stijgt!

Wat biedt Qpinion?

Wij helpen u graag om uw beoordelingen te verzamelen met behulp van Qpinion. Via Qpinion vindt uw doelgroep de online beoordelingen over uw bedrijf. Hiermee kunt u zich onderscheiden van de concurrenten. Qpinion is het meest eenvoudige programma om de beoordelingen van uw klanten te verzamelen. De resultaten zijn via een widget zichtbaar op de homepage van uw eigen website, mét daarin het waarderingscijfer. Ongepast taalgebruik of reviews die duidelijk misleidend zijn, meldt u aan Qpinion. Na een check kunnen deze worden verwijderd.

U krijgt gratis:

 • Een persoonlijke reviewpagina en vragenlijst
 • Een flexibele vragenlijst afgestemd op uw bedrijf
 • Een bepaald aantal te verzenden uitnodigingen per maand
 • Uitnodigingen om reviews te geven worden verstuurd vanuit uw eigen mailsysteem
 • U kunt handmatig uitnodigingen versturen
 • U kunt u laten beoordelen door uw eigen doelgroep
 • U beheert zelf het dashboard voor scores en inzage in beoordelingen en reacties
 • Widget op de homepage met waarderingscijfer
 • Beoordelingsteksten zichtbaar op uw website en op de website van Qpinion

Waarom is Qpinion gratis?

LinQxx, het moederbedrijf van Qpinion heeft vanuit zijn core business (het verbeteren van de online vindbaarheid van websites van bedrijven en particulieren) veel contacten met ondernemers. Tijd, kennis en het financiële aspect, blijken vaak behoorlijke drempels om online nieuwe stappen te zetten. Dat bracht het team van LinQxx op het idee om het klantbeoordelingsysteem Qpinion gratis aan te bieden aan ondernemers die hun onlineactiviteiten én de relatie met hun klanten een mooie impuls willen geven.
Zonder verdere verplichtingen of kleine lettertjes. En dat is uniek in Nederland. 100% gratis dus. En dat blijft zo, daar mag u op rekenen.

Hoe kunt u ons bereiken?

 • Algemeen
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  +31 (0)475 - 74 54 87
 • Klantenservice
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  +31 (0)475 - 74 54 87 (optie 1)
 • Administratie
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  +31 (0)475 - 74 54 87 (optie 2)

Post- en Bezoekadres: Produktieweg 1, 6045JC, Roermond
Openingstijden: Maandag - Vrijdag 09:00 uur tot en met 17:00 uur

Overige

Alle rechten voorbehouden © 2016 - 2021, LinQxx.