Skip to main content

Liever een webshop met een snelle kick off?

Wil je veel gedoe vermijden en een snelle start maken? Denk dan eens aan het kopen van een bestaande webshop. Er zijn platforms, zoals webshopovername.nl waar je bestaande webwinkels kunt vinden die te koop zijn. Deze platforms brengen vraag en aanbod samen: van investeringsfondsen tot beginnende ondernemers en alles wat daar tussen zit. Het overnemen van een bestaande webshop is vaak een snellere en vaak goedkopere manier om te starten en biedt kansen om een bestaande onderneming te laten groeien. De historie en de omzetten van de webshops zijn openbaar.
Overweegt u de aankoop van een bestaande webshop? Bij LinQxx begeleiden we u graag bij dit proces en bij de (her)inrichting en aanpassingen van de webshop.

Valkuilen en tips voor je eigen webshop

Er zijn op het internet aardig wat gratis webpakketten te vinden waarmee je zelf ‘eenvoudig’ een website of webshop kunt bouwen. Een kant en klaar systeem waarvoor je meestal maandelijks een bepaald bedrag betaalt aan de makers van het systeem. Het lijkt dus de ideale oplossing voor een startende ondernemer. Maar vaak zijn het pakketten zonder persoonlijke ondersteuning en moet je antwoorden op vragen zelf opzoeken in een zogeheten forum. En wat heet gratis? Heb je afwijkende (kleine) wensen, dan betaal je vaak de hoofdprijs. Want dan heet het opeens maatwerk. Bovendien is het vaak zo dat je steeds elke wijziging of update zelf moet doorvoeren of betalen. Denk dus goed van tevoren goed na welke doelen je nastreeft, wat jouw wensen zijn en wat voor jouw bedrijf de beste oplossing is. Als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is het dat vaak ook.

LinQxx biedt maatwerkoplossingen én service voor je webshop

Een kant en klaar webpakket zal bij de start van je onderneming misschien uitkomst bieden, maar zodra er sprake is van groei, zul je al gauw tegen beperkingen aanlopen. Bij LinQxx bouwen we jouw website en webshop op maat, schrijven voor jouw bedrijf unieke SEO geoptimaliseerde content en geven je te allen tijde persoonlijke ondersteuning en advies. Wij bouwen onze websites in WordPress en kunnen onze klanten daarbij alle gewenste ondersteuning bieden. Wij houden je website up to date en brengen wijzigingen aan of voegen content toe wanneer dat nodig is. Wij mochten de afgelopen jaren al vele honderden websites en webshops bouwen tot grote tevredenheid van onze klanten. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag alles over onze mogelijkheden.