LINQXX - Hulp op afstand

U heeft hulp nodig

Heeft u vragen over hoe u het beste uw email kunt instellen of hoe u uw website kunt beheren? Allemaal simpele vragen maar niet zo gemakkelijk telefonisch of per email uitgelegd. Hulp hierbij is wenselijk en het liefst op afstand.
Hiervoor heeft u TeamViewer nodig. Deze Windows, Mac, Linux en Chrome OS applicatie kunt u gratis downloaden, maak hiervoor gebruik van de "Download" knop.
TeamViewer

Wat is TeamViewer

Teamviewer is een software die u op uw computersysteem kunt installeren. Teamviewer is geschikt voor vergaderingen, en voor pc-overname.
De reden waarom veel gebruikers voor TeamViewer kiezen is omdat u geen eigen gebruikersnamen en eigen wachtwoorden hoeft door te geven. Het enige dat u doorgeeft is de code die TeamViewer voor u genereerd. Het wachtwoord is na elke overname sessie dan ook anders wat uw computer volledig veilig houdt.

Hulp op afstand

Wanneer u een vraag heeft over bijvoorbeeld de instellingen van uw email of hoe u bijvoorbeeld uw website kunt beheren is het gemakkelijk dat wij u dat kunnen laten zien. Bel daarom naar de klantenservice van LinQxx en een van de medewerkers laat u daarna zien hoe uw vraag beantwoord kan worden. Gemakkelijk toch?