Opzoek naar een baan vol uitdaging?

Professionele website volledig op maat

Websites en shops

Wat u allemaal van ons kunt verwachten

Professionele website volledig op maat

Ieder bedrijf is uniek, dat weten we. Vandaar dat het belangrijk is dat een website volledig aansluit bij uw zakelijke wensen en dat er ook nog eens mooi uit ziet. Websites en shops gemaakt door LinQxx voldoen aan alle technische eisen: SEO klaar (vindbaar in Google), eventueel zelf eenvoudig te onderhouden en zeer goed leesbaar op alle apparaten zoals een tablet en smartphone.

Direct advies nodig?

Wanneer u al weet wat u nodig heeft is direct contact wel zo gemakkelijk. Neem dan contact op met onze klantenservice via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het "contact" formulier in.

Voorbereiding

Wij praten uitvoerig met u over uw wensen ten aanzien van uw website. Is uw bedrijf toe aan een (nieuwe) website? Websites gemaakt door LinQxx staan binnen 1 maand al online. Na uitgebreid contact met onze webspecialist gaan we onmiddellijk voor u aan de slag.

De website die wij voor u maken voldoet aan alle technische eisen waardoor deze goed te vinden is via Google. Het onderhoud van uw website kunt u volledig zelf doen of aan ons overlaten.

Uw nieuwe website zetten wij nooit zomaar online. Na het ontwerp van de nieuwe website vragen wij aan u om ons ontwerp te beoordelen. Pas wanneer u tevreden bent gaat de website online.

Joomla: Handig CMS met meer dan 1 miljoen plug-ins en designs

Al onze websites worden gemaakt met het Joomla CMS zodat u altijd voorbereid bent op wat eventueel in de toekomst nog gaat volgen. Joomla is gemakkelijk uit te breiden en te koppelen met social media. Onze experts helpen u graag met het opzetten van de perfecte website. Met een ruime keuze uit designs en plug-ins zorgen wij er voor dat uw website volledig is afgestemd op uw eigen wensen.

Wat kost dat nou?

Eenmalige kosten: Design, Copywriting, SEO
Website met 3 pagina's
€ 1080,00
Maandelijks: Hosting, Onderhoud, Email € 29,00

Extra: (Optioneel)

Eenmalige kosten: Extra pagina € 99,00
Maandelijks: SSL Certificaat: Comodo € 11,25
Maandelijks: KlantenVertellen € 40,00
Maandelijks: LinQxx Network € 29,00

Webshop (Optioneel)

Eenmalige kosten: Set-up webshop € 500,00
Eenmalige kosten: iDeal Plugin € 250,00
Verplichte maandelijkse kosten: SSL Certificaat: Comodo € 11,25

VEEL GESTELDE VRAGEN - Frequently Asked Questions


Kan ik mijn domeinnaam behouden?

Ja. Hiervoor hebben wij een verhuiscode nodig. Onze medewerkers zullen u hiermee helpen.

Kan ik mijn eigen hosting blijven gebruiken?

Ja. Om onze diensten optimaal te kunnen blijven ondersteunen is het echter wenselijker dat u gebruik maakt van onze hosting.

Mag iemand anders ook mijn website beheren?

Uiteraard is dat mogelijk. Let op; wij geven geen support op dat wat iemand anders beheert.

Maken jullie ook websites in een andere taal?

Wij werken met verschillende vertaalbureau's waardoor we uw website in verschillende talen kunnen maken. Vraag bij de intake van uw website naar de mogelijkheden.

Mag ik ook mijn eigen foto's gebruiken?

De kwaliteit van de foto erg belangrijk. (De resolutie en het aantal pixels) Wanneer we de foto's van u hebben ontvangen zullen we aangeven welke foto's we kunnen gebruiken en welke niet.

Hoe vaak mag ik content aanpassen?

Content; tekst en afbeeldingen kunt u zo vaak aanpassen als u wilt. Dit hebben wij niet verbonden aan regels. Wij begrijpen dat u als ondernemer namelijk vaak aanpassingen aan uw website wilt doen.

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

De klantenservice is 5 dagen in de week van 09.00 uur tot 17.00 uur te bereiken via 0475-745487 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Via onze website is het ook mogelijk via een chatbericht met ons contact op te nemen.

Hoe kan ik opzeggen?

Stuur naar de klantenservice via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dat u de website niet langer wenst te verlengen. Ondanks dat we het jammer vinden dat u gaat zullen we u helpen met het verhuizen van uw domeinnaam.

Mijn vraag staat er niet tussen!

Uw vraag staat er niet tussen. Geen probleem! Neem contact op met onze klantenservice op 0475-745487 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.