LINQXX - Websites

Professionele website volledig op maat

Ieder bedrijf is uniek, dat weten we. Vandaar dat het belangrijk is dat een website volledig aansluit bij uw zakelijke wensen en dat er ook nog eens mooi uit ziet. Websites en shops gemaakt door LinQxx voldoen aan alle technische eisen: SEO klaar (vindbaar in Google), eventueel zelf eenvoudig te onderhouden en zeer goed leesbaar op alle apparaten zoals een tablet en smartphone.

Direct advies nodig?

Wanneer u al weet wat u nodig heeft is direct contact wel zo gemakkelijk. Neem dan contact op met onze klantenservice via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het "contact" formulier in.

Voorbereiding

Wij praten uitvoerig met u over uw wensen ten aanzien van uw website. Is uw bedrijf toe aan een (nieuwe) website? Websites gemaakt door LinQxx staan binnen 1 maand al online. Na uitgebreid contact met onze webspecialist gaan we onmiddellijk voor u aan de slag.
De website die wij voor u maken voldoet aan alle technische eisen waardoor deze goed te vinden is via Google. Het onderhoud van uw website kunt u volledig zelf doen of aan ons overlaten.
Uw nieuwe website zetten wij nooit zomaar online. Na het ontwerp van de nieuwe website vragen wij aan u om ons ontwerp te beoordelen. Pas wanneer u tevreden bent gaat de website online.

Joomla: Handig CMS met meer dan 1 miljoen plug-ins en designs

Al onze websites worden gemaakt met het Joomla CMS zodat u altijd voorbereid bent op wat eventueel in de toekomst nog gaat volgen. Joomla is gemakkelijk uit te breiden en te koppelen met social media. Onze experts helpen u graag met het opzetten van de perfecte website. Met een ruime keuze uit designs en plug-ins zorgen wij er voor dat uw website volledig is afgestemd op uw eigen wensen.

Wat kost dat nou?

OmschrijvingPrijs
Eenmalige kosten: Design, Copywriting, SEO
Website met 3 pagina's
€ 1080,00
Maandelijks: Hosting, Onderhoud, Email
Of jaarlijks: Hosting, Onderhoud, Email
€ 29,00
€ 348,00
Optioneel: Eenmalige kosten: Extra pagina
€ 99,00
Optioneel: Maandelijks: SSL Certificaat
Optioneel: Of jaarlijks: SSL Certificaat
€ 11,25
€ 135,00
Optioneel: Maandelijks: LinQxx Netwerk
Optioneel: Of jaarlijks: LinQxx Netwerk
€ 29,00
€ 348,00
Optioneel: Qpinion
GRATIS