CES 2021: dunste ThinkPad ooit

Lenovo onthult zijn dunste ThinkPad ooit: de ThinkPad X1 Titanium Yoga. De laptop is bekleed met titanium materiaal, is iets meer dan 11 mm dun en heeft een 3:2 verhouding 13,5-inch low power display, samen met Dolby Vision HDR ondersteuning en een Dolby Atmos Speaker System.

Aan het ThinkPad front was er deze week nog meer nieuws. De eveneens aangekondigde ThinkPad X1 Carbon Gen 9 en X1 Yoga Gen 6 zijn volgens Lenovo ‘volledig herontworpen laptops’ met een verbeterde gebruikerservaring, opgebouwd rond geheel nieuwe 16:10 aspectratio-displays met weinig blauw licht en een geïntegreerde vingerafdruklezer op de aan/uit-knop.

Daarnaast introduceert Lenovo de ThinkPad X12 Detachable, die de voordelen van een high-performance laptop combineert met de flexibiliteit van een 12,3 inch ontkoppelbare tablet. Hij wordt desgewenst geleverd met een Lenovo Precision Pen of Lenovo Digital Pen.

De ThinkPad X1 Titanium is beschikbaar vanaf eind februari voor 2194 euro, de ThinkPad X1 Carbon komt in april 2021 (vanaf 1594 euro), de ThinkPad X1 Yoga is beschikbaar vanaf februari 2021 voor 1794 euro en voor de ThinkPad X12 Detachable ( beschikbaar vanaf half maart) betaal je 999 euro.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© | Alle rechten voorbehouden.
Powered by LinQxx.