Skip to main content

Krijg grip op uw zaak met Aitan

Als (startende) ondernemer, krijgt u te maken met tientallen zaken die u van tevoren goed moet regelen. Wilt u een winkel of webshop beginnen of bepaalde diensten verlenen? Het begint uiteraard met een goed ondernemingsplan en een speurtocht naar de haalbaarheid van uw ideeën. Dat vergt het nodige onderzoek, zoals marktverkenning en het bepalen van uw bedrijfsstrategie. U maakt een gedegen financieel plan en bekijkt of u daarvoor financiering nodig heeft en wie u daarbij gaat helpen. Een bank zal uiteraard bepaalde zekerheden eisen voordat ze met u in zee gaan. U bepaalt welke rechtsvorm bij uw situatie past en bedenkt een unieke, aansprekende bedrijfsnaam die blijft hangen. En dat is pas het begin.


Krachten en expertise gebundeld
Het inrichten van een website of webshop, privacyregels (AVG), fiscale en juridische vraagstukken, wettelijke eisen,  algemene voorwaarden, facturering, leveringsvoorwaarden, verzekeringen en incassozaken. Al deze zaken vergen de nodige deskundigheid. Medio 2021 hebben drie ervaren, gerenommeerde bedrijven uit Roermond hun kennis en expertise gebundeld, om u als ondernemer het meest complete servicepakket te kunnen aanbieden. Onze diensten omvatten alle praktische, online oplossingen die u nodig heeft om succesvol, efficiënt, veilig en verantwoord te kunnen ondernemen.

In Aitan zijn drie experts verenigd:

EncassoLinQxxVivere
Incassobureau
Invorderingstrajecten
Gerechtelijke trajecten
Buitengerechtelijke trajecten
Juridische ondersteuning
en – advies
Betalingsvoorwaarden
Algemene voorwaarden
Verkoopfacturen
Verhaalonderzoek
Helpdesk
Uniek website/webshop ontwerp Domeinnaam, SSD webhosting E-commerce
SEO-optimalisatie, SEO scan
Facebook Berichtenservice
E-mailadressen
Integratie privacy bestanddelen en – statement
Integratie Mollie betaaldiensten
SSL Certificaat (https) Beveiligings & technische updates Google Analytics Teksten (her)schrijven Klantenservice
AVG privacy inrichting AVG scan Protocol datalekken EPV-instellingen,
o.a. cookiebeleid
Samenwerkings- en
geheimhoudingsformulieren Verwerkersovereenkomsten Europese inrichting neven-
filialen Helpdesk

Volledig ontzorgd op abonnementsbasis
Bij Aitan kiest u op abonnementsbasis zelf het pakket met de diensten die uw bedrijf nodig heeft, met een looptijd naar keuze. Niet meer en niet minder. U krijgt een duidelijke omschrijving van onze service en alle diensten die u van ons kunt verwachten binnen het gekozen pakket. En de onderlinge afstemming tussen al onze diensten is naadloos geregeld: Encasso, LinQxx en Vivere zijn letterlijk naast elkaar gevestigd in het Bizpoint in Roermond. Makkelijker wordt het niet. Al vanaf € 161,90 nemen wij u alle online beslommeringen uit handen en kunt u zich bezig houden met datgene waar ú goed in bent: ondernemen.

Wilt u meer informatie over de abonnementspakketten en diensten van Aitan of eerst een vrijblijvend, oriënterend gesprek? Kijk dan op www.aitan.nl en vul even het contactformulier in. Wij nemen dan per omgaande contact met u op voor een afspraak.

Geschreven door: Betty Nijenhuis