De eerste weken bij LinQxx

Mijn naam is Thom Ruinard. Ik ben 19 jaar en ik volg het tweede jaar van de opleiding Marketing & Communicatie aan de Gilde opleidingen in Venlo. Ik heb voor deze opleiding gekozen, omdat het marketing wereldje mij altijd wel al geïnteresseerd heeft en het me ook zeker een leuke en interessante opleiding leek, vandaar dat ik deze opleiding ben gaan doen. Aangezien ik nu het tweede leerjaar volg, moeten we een stage volgen bij een bedrijf. Deze stage loopt van 30 augustus tot en met begin februari.

Ik loop op dit moment stage bij een bedrijf in Roermond genaamd LinQxx. Het bedrijf is vooral gespecialiseerd in online marketing, het maken en onderhouden van websites en webshops, het schrijven en publiceren van Facebook berichten en copywriting (SEO teksten). Ik verwacht dat ik op deze stage veel ga leren over hoe zij reclame maken voor andere bedrijven, maar ook voor zichzelf. Ik hoop er ook achter te komen wat hun strategieën en tactieken achter hun manier van reclame maken zijn.

Mijn praktijkopleider is Robert Spekman. Hij is de CEO van het bedrijf. Hij houdt zich binnen het bedrijf vooral bezig met de sales (afspraken), opvolging, websites maken, klanten ondersteunen, administratie en IT.

Mijn leerdoelen voor deze stageperiode zijn ten eerste het uitbreiden van mijn kennis over het toepassen van marketing voor bedrijven en consumenten. Ik wil dus graag nieuwe methodes en technieken leren over hoe je het beste een marketingstrategie kunt toepassen op een bedrijf. Ten tweede wil ik mijn vaardigheden over het maken van goede Facebook berichten uitbreiden. Ik wil dus graag leren hoe ik een goed Facebook bericht moet opstellen. Ten slotte wil ik ook graag mijn vaardigheid uitbreiden wat betreft het maken en bijhouden van websites. Aangezien er bij LinQxx veel websites gemaakt en onderhouden worden, lijkt het me interessant om hierin mijn kennis te verdiepen.

Geschreven door: Thom Ruinard


© | Alle rechten voorbehouden.
Powered by LinQxx.